Recorregut

El Raid Maqui intenta basar-se en els següents pilars:

El recorregut del Raid Maqui no es pot entendre sense senders, corriols i trialeres de tot tipus.  No és un recorregut d’enduro, ni excessivament tècnic, però el desgast de fer pràcticament tot els recorregut per sender fa que la preparació física i tècnica hagi de ser  molt alta.

És obligat el GPS ja que no estarà marcat.

La paraula RAID ens pot fer pensar en altres disciplines, però serà únicament un event de bicicleta de muntanya. Ara bé, no tot es podrà fer sobre la bici, no tot serà ciclable, hi haurà rius, cims i caldrà una mínima orientació amb els GPS per poder guiar-se pels senders i corriols, en definitiva el objectiu de la organització es que desitgeu que arribi un tram de pista per poder agafar el bidó i beure aigua.

Aquest any 2018 el recorregut anirà cap el Moianes tot buscant el màxim de obaga, boixos, vegetació de ribera, ombres i senders allunyats dels grans pobles. Hem intentat tenir en compte l’hora del dia en que passeu pels senders per així intentar gaudir-los al màxim. Respecte l’anterior edició del 2016 s’ha augmentat la seva duresa, no tant pels quilòmetre i desnivell, sinó per la lentitud del recorregut, la complexitat dels senders i corriols.

Durant el recorregut hi haurà sorpreses, obstacles i distraccions que tenen per objectiu crear un record que durarà durant molt de temps al cap dels participants…  Que us agradaria trobar en una ruta de tot un dia quan porteu 7 hores pedalant i esteu cansats? L’aneguet que veureu a la web, al perfil i en varis llocs es el símbol de la diversió, del avituallament psicològic que us farà acabar probablement el repte del vostre any esportiu.

No és una cursa, i per tant entenem que el corredor pot parar als avituallaments i en altres llocs del recorregut per interaccionar amb les coses que es trobi… fer fotos i gaudir de l’entorn.

Els avituallaments seran els següents:

Els temps de tall estan calculats a 8.5km/h. En el cas que els participants siguin atrapats pels escombres, quedaran desqualificats i se’ls hi pendrà el dorsal al següent avituallament. Cal tenir en compte que si es per culpa d’una avería no aplica aquest cas.

El perfil és el següent:

Podeu descargar-vos el track a:

Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/raidmaqui-2018-25152519

Track en GPX: http://www.raidmaqui.com/track/RaidMaqui18.tcx

Track en TCX: http://www.raidmaqui.com/track/RaidMaqui18.gpx

Waipoints: http://www.raidmaqui.com/track/AVRAIDMAQUI.WPT