Recorregut

UN MAQUI TÉ...

ACTITUD MAQUI

Abans de pedalar, assegura’t que tens l’actitud que necessites…
Descobreix els ingredients  -> #lapossimamaqui

El Raid Maqui intenta basar-se en els següents pilars:

  • Recorregut exquisit
  • Qualitat dels avituallaments
  • Excel·lent tracte humà.

El recorregut del Raid Maqui no es pot entendre sense senders, corriols i trialeres de tot tipus.  No és un recorregut d’enduro, ni excessivament tècnic, però el desgast de fer pràcticament tot els recorregut per sender fa que la preparació física i tècnica hagi de ser  molt alta.

És obligat el GPS ja que no estarà marcat.

La paraula RAID ens pot fer pensar en altres disciplines, però serà únicament un event de bicicleta de muntanya. Ara bé, no tot es podrà fer sobre la bici, no tot serà ciclable, hi haurà rius, cims i caldrà una mínima orientació amb els GPS per poder guiar-se pels senders i corriols, en definitiva el objectiu de la organització es que desitgeu que arribi un tram de pista per poder agafar el bidó i beure aigua.

 

Durant el recorregut hi haurà sorpreses, obstacles i distraccions que tenen per objectiu crear un record que durarà durant molt de temps al cap dels participants…  Que us agradaria trobar en una ruta de tot un dia quan porteu 7 hores pedalant i esteu cansats? L’aneguet que veureu a la web, al perfil i en varis llocs es el símbol de la diversió, del avituallament psicològic que us farà acabar probablement el repte del vostre any esportiu.

No és una cursa, i per tant entenem que el corredor pot parar als avituallaments i en altres llocs del recorregut per interaccionar amb les coses que es trobi… fer fotos i gaudir de l’entorn.

 

#actitudmaqui