Què és

Hem estat un any de vacances, necessàries per pensar i veure cap a on anàvem. Després de 5 anys de Terra de Maquis, i un cop hem vist que ja funcionava el format de GPS i 2 dies, vam decidir reformular, innovar, però continuant posant el nostre granet de sorra per introduir nous conceptes, com l’actitud per davant de la competició o la superació per davant de la rivalitat.

Així va sortir el RAID MAQUI, un event d’una sola etapa (un sol dia), el 26 de MAIG.

No es tracta de cap cursa i manté la filosofia intacte de Terra de Maquis. Hem cregut que posant un nom nou també és més fàcil entendre que és una experiència diferent del que ja existia. Afegim un nou concepte, la diversió, no hem d’oblidar que està molt bé superar els reptes com MAQUIS, fer molts quilòmetres, desnivell, senders i trialeres, però és important fer-ho amb un somriure, gaudint, perquè la bici, almenys per la majoria, és tan sols una manera de divertir-se.

També hem volgut fugir de tenir “la cursa més dura del món”. Creiem que no és necessari, és un objectiu que ara no busquem, continuarà sent maquis, molt dur i tècnic, però la duresa se la marcarà cadascú.

 

 

sixtophoto-ride-tdm-084615