Presentació

novetats

2020

Enguany el Club Espotiu Outcat, arrenca una nova edició del tan esperat Raid Maqui, amb moltes novetats adaptades als nous temps.

El Raid Maqui és la sortida bianual de resistència en BTT més sonada del Bages. 140 km i 4000 m de desnivell en un recorregut duríssim a través de corriols molt tècnics i de gran exigència física, però també plens de sorpreses molt divertides, que l’han fet famós.
El recorregut, a més, té un contingut històric important, ja que passa i dóna a conèixer les mítiques terres de maquis que rodegen el municipi de Castellnou de Bages, seu de la història d’aquests personatges avantpassats.

L’esdeveniment va néixer amb un, aleshores pioner, objectiu, i que l’ha caracteritzat fins avui dia: anar més enllà de l’aspecte esportiu i fomentar el companyerisme, l’autosuperació, el bon humor, i les emocions. Aquests valors han sigut l’ànima de totes les edicions i han posicionat el raid com a un dels més sonats i esperats per als aspirants.

En aquesta edició, el Raid Maqui es caracteritza per l’adaptació als nous temps, un moment on la consciència de la cura del planeta i dels valors humans són més necessaris que mai. I per aquest motiu, enguany, el raid aposta per una important inversió en valors ecològics i solidaris.

Així doncs, per a fer l’esdeveniment el més sostenible possible, enguany es reduiran al màxim possible les emissions de CO₂, comptant amb la col·laboració de la concessionari Hyundai Senco Motor. La marca de vehicles compta amb les 5 tecnologies elèctriques, i cedirà els seus vehicles de la gamma ECO, Kona i Tucson, per a les tasques de sortida de ruta i assistència als avituallaments, els quals, a més a més, subministraran l’alimentació i el beure amb envasos reutilitzables y recicblables.

Per altra banda, el Raid Maqui ha cedit una aportació econòmica a “Bicicletes Sense Fronteres”, per ajudar als joves del Senegal a tenir una bicicleta per a desplaçar-se i a donar-los feina amb la construcció de tallers per a la reparació d’aquestes.
També s’ha acordat amb Fundació Althaia, la donació de partides de les inscripcions al raid per al programa “Posem-hi el cor”, per a la millora de l’atenció a infants i joves de la nova àrea de pediatria.

web per Crisalida.cat

#actitudmaqui