Preguntes freqüents

ENTRENA JA!

PEDALA!

PREGUNES FREQÜENTS

Es un RAID, nomès de BTT?

Correcte, nomès cal portar la BTT. És un RAID per expressar que no tot és ciclable: hi haurà llocs complicats, pujant i baixant, i hi haurà sorpreses durant el recorregut. Cal gaudirde l’aventura i competir amb tu mateix.

Es competitiu?

NO, no hi ha podi, ni classificació, tant sols el temps d’arribada. Tothom que acabi es MAQUI.

Si tinc dos fustes maquis i acabo el raid serè maquis de grau?

La resposta es que NO, i la explicació es simple:
Maquis de grau es haver finalitzat tres cops Terra de Maquis! És la hòstia i son els millors.

Si soc un pro puc venir gratis?

SI, i també et convidarem a birres o suc de taronja acabat de exprimir, una arròs amb llamàntol i et netejarem la bici. La resposta es NO, al RAID MAQUI tothom paga inscripció i en cas de regalar-ne una seria per algú que algun any de terra de maquis a demostrat la actitud per tenir la fusta.

On es el lloc d'arribada i sortida?

El serrat de castellnou (Escola olivar). Clica+

Quan puc tardar a fer el recorregut?

Òbviament depèn del nivell, però creiem que amb un nivell normal es farà una mitja de 10 km/h i per tant es tardarà unes 12 hores a realitzar tota l’etapa. Pot semblar molt però cal recordar que el recorregut té més d’un 70% de corriols i senders i per tant la dificultat recau en això. 

És obligatori el us de GPS i de alguna cosa mes?

Si. És imprescindible que almenys un dels dos integrants porti el GPS. A més a més en el control d’accés a la sortida es controlarà que tots els envasos (gels i barretes) estiguin marcats amb el numero de dorsal, es porti el mòbil carregat i un llum per poder afrontar el final d’etapa si es fa fosc. I òbviament el casc.

Si sóc menor d'edat puc participar?

No, la prova està reservada a majors de 18 anys.

Hi ha límit de control de temps de pas?

Si, però serà molt assequible fins al punt que es podrà finalitzar l’etapa de nit sempre i quan a l’últim control es dugui cada membre un llum amb la il·luminació suficient com per fer corriols i trialeres. Sense el llum es quedarà fora del esdeveniment.

Quins serveis hi ha a l'arribada i la sortida?

Rentat de bicis, dutxes, avituallament final i molta festa.

Em puc inscriure individualment?

No, la inscripció únicament és per parelles que portareu el mateix dorsal. Nomès sereu maquis si arribeu i passeu per tots els controls alhora.

Si m’inscric i al final no puc venir que passa?

Molt fàcil. No retornarem cap inscripció i quedaràs inscrit automàticament per l’any vinent (abonant la diferència en cas de increment del preu) sempre i quan ens ho justifiquis de una forma convincent (certificat mèdic, defunció de un parent…). Quedaran excloses excuses com explosió de la bici involuntària, denegació del permís familiar, cagarrines de ultima hora, pèrdua de visió durant la ultima nit, etc..)

web per Crisalida.cat

#actitudmaqui