Valors

REDUIREM LES EMISSIONS

I AJUDAREM

En aquesta edició, el Raid Maqui es caracteritza per l’adaptació als nous temps, un moment on la consciència de la cura del planeta i dels valors humans són més necessaris que mai. I per aquest motiu, enguany, el raid aposta per una important inversió en valors ecològics i solidaris.

 

Així doncs, per a fer l’esdeveniment el més sostenible possible, enguany es reduiran al màxim possible les emissions de CO₂, comptant amb la col·laboració de la concessionari Hyundai Senco Motor. La marca de vehicles compta amb les 5 tecnologies elèctriques, i cedirà els seus vehicles de la gamma ECO, Kona i Tucson, per a les tasques de sortida de ruta i assistència als avituallaments, els quals, a més a més, subministraran l’alimentació i el beure amb envasos reutilitzables y recicblables.

Per altra banda, el Raid Maqui ha cedit una aportació econòmica a “Bicicletes Sense Fronteres”, per ajudar als joves del Senegal a tenir una bicicleta per a desplaçar-se i a donar-los feina amb la construcció de tallers per a la reparació d’aquestes.
També s’ha acordat amb Fundació Althaia, la donació de partides de les inscripcions al raid per al programa “Posem-hi el cor”, per a la millora de l’atenció a infants i joves de la nova àrea de pediatria.

 

THE BTTSHOW

Si no ho vius, que no t'ho expliquin!

IS COMMING....

SEGUEIX-NOS I ENTERA'T!

ELS BÀSICS

D'UN MAQUI.

Un raid no competitiu basat en dos conceptes: l’actitud i la diversió.
L’actitud està en afrontar el repte: 140 quilòmetres, 4000m de desnivell, senders i trialeres.
La diversió està en com afrontar el repte: amb un somriure, amb companyerisme, i divertint-se.

No tothom és capaç de pedalar amb Actitud Maqui.
Per això fa mesos que estem intentant descobrir la fórmula exacta de la “Pòssima Maqui”, un líquid vermellós que genera uns efectes secundaris molt, molt maquis.
Us donarem dosis de #lapossimamaqui a tots els que vulgueu contagiar-vos d’aquesta actitud, perquè aquest món necessita més Maquis!

Per un Maqui, pedalar és més que quedar-se amb un mal de cames, braços o d’esquena. 
Pedalar és quedar-se amb una gran dosi de satisfacció i un somriure “tontorrón” a la cara.
Pedalar és divertir-nos, riure, respectar als altres, ajudar-nos, felicitar-nos… 
Pedalar és un “joc”.

Les nostres normes: Triem el camí difícil, aguantem fins al final, ajudem al company/a, sortim del trajecte marcat, ens en riem d’un mateix, ens aixequem i seguim, ens fiquem reptes, juguem a passar-s’ho bé, respectem al medi, no som competitius…
Compartir, riure, aixecar, aguantar, lluitar, pedalar, pedalar, pedalar… i estar una mica grillat.

#actitudmaqui