Valors

REDUIREM LES EMISSIONS

I AJUDAREM

En aquesta edició, el Raid Maqui es caracteritza per l’adaptació als nous temps, un moment on la consciència de la cura del planeta i dels valors humans són més necessaris que mai. I per aquest motiu, enguany, el raid aposta per una important inversió en valors ecològics i solidaris.

 

Així doncs, per a fer l’esdeveniment el més sostenible possible, enguany es reduiran al màxim possible les emissions de CO₂, comptant amb la col·laboració de la concessionari Hyundai Senco Motor. La marca de vehicles compta amb les 5 tecnologies elèctriques, i cedirà els seus vehicles de la gamma ECO, Kona i Tucson, per a les tasques de sortida de ruta i assistència als avituallaments, els quals, a més a més, subministraran l’alimentació i el beure amb envasos reutilitzables y recicblables.

Per altra banda, el Raid Maqui ha cedit una aportació econòmica a “Bicicletes Sense Fronteres”, per ajudar als joves del Senegal a tenir una bicicleta per a desplaçar-se i a donar-los feina amb la construcció de tallers per a la reparació d’aquestes.
També s’ha acordat amb Fundació Althaia, la donació de partides de les inscripcions al raid per al programa “Posem-hi el cor”, per a la millora de l’atenció a infants i joves de la nova àrea de pediatria.

 

THE BTTSHOW

Si no ho vius, que no t'ho expliquin!

IS COMMING....

SEGUEIX-NOS I ENTERA'T!

ELS BÀSICS

D'UN MAQUI.

web per Crisalida.cat

#actitudmaqui