CONVENI RAID MAQUI I BICICLETES SENSE FRONTERES

En aquesta edició del Raid Maqui 2018 hem aconseguit establir un conveni de col•laboració amb la ONG Bicicletes Sense Fronteres (http://www.bicicletassinfronteras.org/); és un projectes social en col•laboració amb altres entitats, empreses i organitzacions dedicades a la millora de la qualitat de vida de persones sense recursos a través de la bicicleta.

La bicicleta és un instrument, un vehicle que ens permet arribar allà on volem. La podem utilitzar per ser més ràpids, estar en millor forma física, contribuir al medi ambient i fins i tot a donar oportunitats a les persones desafavorides i que gràcies a la bicicleta poguin accedir a l’educació o fins i tot, evitar danys i agressions.
És per això que us proposem un REPTE! Volem arribar a apadrinar 20 bicicletes i fer-les arribar a aquestes persones a través de Bicicletes Sense Fronteres, i us demanem la vostra ajuda i col•laboració fent petits donatius que recollirem i farem arribar a la ONG. En breu us explicarem com podem fer els vostres donatius.
Gràcies a la suma dels nostres petits esforços aconseguirem millorar la vida de 20 nens i nenes!