Allotjament

La sortida del Raid Maqui serà a Castellnou de Bages.

Aquest any l’esdeveniment és d’un sol dia però pels que sou de fora o pels que voleu venir a dormir el dia abans a prop de la sortida tot seguit us presentem les que pensem que son les millors opcions per ordre de pròximitat a la sortida.

La gestió de la reserva, el pagament i la responsabilitat sobre la qualitat del allotjament es cosa del participant i en cap cas de la organització, com altres anys ha estat.

Castellnou de Bages

  • Casa de colonies Dom Bosco (http://www.castellnou.org/). La casa de colònies que varem utilitzar en les darreres edicions de Terra de Maquis. Disposen de varies habitacions, la majoria en lliteres i espais diàfans. Ara bé, està a 2 minuts a peu de la sortida.
  • Cal segudet (http://calsegudet.com/). L’alternativa a la casa de colònies. A 5 minuts de la sortida en cotxe. Disposen de 5 habitacions.

Santpedor

  • Ramón Park – Hotel (http://www.ramonparkhotel.com/). Hotel a Santpedor a 10 minuts amb cotxe de la sortida. A prop de restaurants i el nucli de Santpedor.

Sallent

Manresa

 

Us recomanem que truqueu o us poseu en contacte per mail per tal de formalitzar les reserves tant aviat com sigui possible. S’ha de tenir en compte que el dissabte hi haurà sopar (no inclòs en la inscripció) i música en directe per si algú es vol quedar a dormir aquell dia i passar el cap de setmana per la zona.

L’acampada NO està permesa o en tot cas haurieu de sol·licitar-ho a la casa de colònies per tal de que habilitin algun espai.

 

#actitudmaqui